Helyi közélet

2015.07.28. 09:47

Forgalomkorlátozás Miskolc egyik legforgalmasabb csomópontjában

Miskolc - 2015. július 28-án 10 órától előreláthatóan 2015. augusztus 8-ig a MIVÍZ Kft. munkatársai az Uitz - Szemere utca kereszteződésben DN 600-as ivóvízvezetéken végeznek hibaelhárítási munkát.

Miskolc - 2015. július 28-án 10 órától előreláthatóan 2015. augusztus 8-ig a MIVÍZ Kft. munkatársai az Uitz - Szemere utca kereszteződésben DN 600-as ivóvízvezetéken végeznek hibaelhárítási munkát. A munkavégzés ideje alatt a lakosság vízellátása zavartalan, viszont az érintett területen forgalomkorlátozás lesz érvényben, ezért kérjük, az arra közlekedők legyenek óvatosabbak - tájékoztatta a Borsod Online-t Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs vezetője.


Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban elkezdődött a volt egészségügyi szakiskola épületének átalakítása. Az építkezési munkálatok miatt - előre láthatólag év végéig - a szakiskola és a főépület közötti parkolási lehetőség megszűnik, a kórházon belüli közlekedés nehézkessé válik. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában