Helyi közélet

2015.07.23. 10:50

Elfogták a nyékládházi sikkasztót - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Edelény, Miskolc, Nyékládháza, Szerencs  - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. július 22-én történt rendőrségi eseményeiből.

Edelény, Miskolc, Nyékládháza, Szerencs  - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. július 22-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. július 22-én öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Önkényes beköltözés szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság D. Zsigmondné 32 éves és T. Elemér 39 éves miskolci lakosokkal szemben. Az eljárás alá vont személyek 2015. július 22-ét megelőző - pontosabban be nem határolható időpontban – egy Miskolc, József Attila utcai ingatlan pincéjébe költöztek be a tulajdonos engedélye nélkül, önkényesen.

A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az edelényi és a szerencsi rendőrök további egy, illetve két férfival szemben a távoltartó határozat szabályainak megszegése, illetve garázdaság szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A miskolci járőrök a fentieken túlmenően egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe. A Miskolci Járásbíróság D. Tamás 44 éves nyékládházi lakos ellen korábban sikkasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt adott ki elfogatóparancsot.

Ideiglenes megelőző távoltartást a szerencsi egyenruhások egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további tíz esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában