Helyi közélet

2015.07.14. 12:16

Az egészségé volt a főszerep Bogácson

Bogács - Mozgás, előadások, bemutatók a Bogácsi Thermálfürdőben.

Bogács - Mozgás, előadások, bemutatók a Bogácsi Thermálfürdőben.A XI. Bogácsi Egészségnapokat a múlt hétvégén rendezték meg a termálfürdő területén, melynek házigazdája Schirilla György volt.

Az egészségmegőrzés jegyében interaktív ismeretterjesztő előadásokat hallhattak a látogatók, de a mozgás szerelmesei vízifitness- és zumbaórákon is részt vehettek. Az egészségnapok mindkét napján vendég volt Katus Attila aerobic-világ- és Európa-bajnok, aki alaposan átmozgatta az érdeklődőket, majd életmód-tanácsadást is tartott. A gyermekeket, valamint a kisgyerekes anyukákat is várták programokkal, például a „Maminbaba” – hordozós latin fitnessbemutató is megtekinthető volt.

Kulturális programok is szórakoztatták a vendégeket, és a rendezvényen különböző állapotfelmérések, szűrővizsgálatok, véradási lehetőség és további egészségmegőrző szolgáltatások is elérhetőek voltak.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában