Helyi közélet

2015.07.31. 19:32

A Republic BioSzentandráson

Hernádszentandrás - A VII. Hernád Fesztivál július 31-én és augusztus 1-jén vár kicsiket és nagyokat.

Hernádszentandrás - A VII. Hernád Fesztivál július 31-én és augusztus 1-jén vár kicsiket és nagyokat.

Az idei Hernád Fesztivál első napján, július 31-én, péntek este igazi színházi csemegeként jönnek a Macskák a sajóládi Sinkovits Imre Drámakör produkciójában, majd hajnalig zenél a Golden Boys Duó. Augusztus 1-jén, szombaton a XI. Szentandrás Kupa kispályás labdarúgótornán pályára lép a Színész Válogatott. A VI. Szentandrás Íze Főzőversenyen több mint 10 csapat készíti hagyományos falusi ételeit BioSzentandrás fűszernövényeivel. Középkori utazásra hív bennünket lovagi tornával, fegyver- és viseletbemutatóval, gyermekprogramokkal a Debreczeni Arany-Keresztes Lovagok Egyesülete. Lesz lovaglás kicsiknek és nagyoknak, lesz tűzoltóautó-bemutató, és nem maradhat el a hűsítő mentalimonádé BioSzentandrás módra.

A csillagokkal együtt…

Az este pedig igazi zenei élményt hoz, fellép a helyi Arany Acoustic együttes, majd a több európai színpadot is megjárt, autentikus roma zenét játszó Kopár Band, Zala megyéből.

A csillagokkal együtt pedig 21 órakor csap a húrok közé 25. jubileumi nagykoncertjén a Republic zenekar.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában