Helyi közélet

2015.07.21. 17:56

A miskolci önkormányzat cáfol

Miskolc - Alaptalanok a Jobbiknak a Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekvédelmi Intézmény konyháival szemben megfogalmazott állításai - reagált közleményében a városháza szóvivője, Koczák Szilvia.

Miskolc - Alaptalanok a Jobbiknak a Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekvédelmi Intézmény konyháival szemben megfogalmazott állításai - reagált közleményében a városháza szóvivője, Koczák Szilvia. Leszögezi: az említett konyhák minden szükséges, érvényes hatósági engedéllyel rendelkeznek, egyetlen esetben sem tártak fel olyan hiányosságot, ami miatt a szolgáltatás felfüggesztését vagy szüneteltetését kellet volna elrendelni, továbbá soha nem történt ételfertőzés, vagy bármilyen, az étellel kapcsolatos közegészségügyi probléma.

A konyhatechnológia valóban régi, de zárt láncú, és megfelel a HACCP előírásoknak.

Az önkormányzat ugyanakkor fejleszteni kívánja az ellátás színvonalát: TOP forrás felhasználásával, prioritással tervezi egy új, a legszigorúbb előírásoknak is megfelelő, modern, 1500-2000 adag elkészítésére alkalmas, központi konyha létesítését.

ÉM


Miskolc - Miskolc szociális étkeztetését biztosító főzőkonyhák egyike sem felel meg sem az ÁNTSZ, sem az élelmiszerbiztonsági, sem a közegészségügyi előírásoknak, állította a város gazdasági programjára hivatkozva Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője keddi sajtótájékoztatóján. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában