Helyi közélet

2015.06.10. 11:23

Tablóverseny 2015: eldőlni látszik, de…

Borsod-Abaúj-Zemplén - Most bulit nyerhettek a tablótokkal! – szólítottuk meg hetekkel ezelőtt a ballagó középiskolásokat. „Gyűjtsétek ti a legtöbb lájkot, és mi megvendégelünk egy hamisítatlan partin a miskolci belváros egyik legmenőbb szórakozóhelyén, a Helynekemben” – szólt felhívásunk.

Borsod-Abaúj-Zemplén - Most bulit nyerhettek a tablótokkal! – szólítottuk meg hetekkel ezelőtt a ballagó középiskolásokat. „Gyűjtsétek ti a legtöbb lájkot, és mi megvendégelünk egy hamisítatlan partin a miskolci belváros egyik legmenőbb szórakozóhelyén, a Helynekemben” – szólt felhívásunk. Nem kellett más az egész játékhoz, csak annyi, hogy egy jó minőségű, legalább 1MB-os képet kellett küldeni az idén elkészült tablóról a [email protected] címre, s a fotóra a legtöbb lájkot szerezve megnyerni az Észak 2015-ös tablóversenyét.

Hétfő délig

A tablókról készült fotókat május 12-től május 25-ig vártuk, szavazni egészen június 15-én délig folyamatosan lehet az Észak Facebook-oldalán az általunk megjelölt mappába feltöltött fotókra. (Azaz még mindig, jövő hétfőig lehet voksolni!) A zártkörű bulit a Helynekemben étellel, itallal, zenével az az osztály nyeri, amelyik a legtöbb like-ot/tetsziket szerezte június 15-én délig a tablója fotójára. Hogy mikor? A nyertessel és a Helynekemmel egyeztetve kerül kijelölésre a nap.

Nem mellékesen az elmúlt hetekben megszólaltattuk a tablóverseny jelenlegi állásának megfelelően az első három helyezett osztály képviselőit is. A második helyen álló fráteresek bizony már lemondtak arról, hogy megfordíthatják az állást az élen álló sárospataki diákokkal szemben, pedig bármi lehetséges…

Ebben a pillanatban (kedden délben) a patakiak vezetnek nagy előnnyel a Fráter és a Herman gimi előtt: 1031, 588 és 427 lájk áll a képek mellett. Még egy talán érdekes adalék! Az ezer feletti lájkot bezsebelő patakiak 46 megosztást tudhatnak magukénak, ellenben a fráteresek 74-et.

Arra biztatjuk olvasóinkat, hogy még egyszer kattintsanak az Észak-Magyarország Facebook-oldalára (www.facebook.com/eszakmo), azon belül a fényképekre, majd az albumokban található Tablóverseny 2015-re, és lájkoljanak! Több mint 10 ezer követőnkből, ha minél többen megteszik, még érdekesebb lehet a verseny hajrája – akár a második helyért. Utána pedig jövő héten hétfőn hivatalossá válik, hogy ki is bulizhat érettségi után az ország legmenőbb vidéki klubjában, a Helynekemben.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában