Helyi közélet

2015.06.06. 12:38

Színpadon lett rosszul Bősze György

Miskolc - A színművészt csütörtökön az Egy csók és más semmi főpróbájáról vitték el a mentők.

Miskolc - A színművészt csütörtökön az Egy csók és más semmi főpróbájáról vitték el a mentők.„Szörnyű élmény volt, még utána is a hatása alatt voltunk” – emlékezett vissza a történtekre egyik olvasónk, aki ott volt a csütörtöki előadáson. „Éppen egy fergeteges alakításon volt túl, táncolt, énekelt, a közönségtől nagy tapsot kapott, majd hirtelen rosszul lett a színpadon. A nézőtéren volt orvos, ő segítséget nyújtott, míg a mentők megérkeztek. Szabó Máté, a színház igazgatója pedig bejelentette, hogy nem tudják befejezni az előadást” – mesélte.

További kezelés

A Miskolci Nemzeti Színház péntek délelőtt közleményt adott ki ezzel kapcsolatban, amelyben azt írják, Bősze György váratlan betegsége miatt az Egy csók és más semmi című előadás pénteki előbemutatóján, illetve június 6-án Kulhanek bíró szerepét Reviczky Gábor alakítja.

Bősze György színművész a június 4-i főpróbán rosszul lett a színpadon. A kiérkező mentősöknek a helyszínen sikerült stabilizálniuk állapotát. A segítségnyújtás után kórházba szállították, ahol további kezelésre bent tartották, jelenleg az intenzív osztályon ápolják. A művész úr egészségi állapotáról a későbbiekben adunk bővebb információt” – tudatta a színház. Az Egy csók és más semmi című operett az évad utolsó bemutatója a miskolci színházban, de a következő évadban is műsoron marad.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában