Helyi közélet

2015.06.24. 20:33

Ricsei sorozatbetörők rendőrkézen

Cigánd, Ricse, Sátoraljaújhely - Az egyik ricsei sértettnek a rendőrök már vissza is szolgáltatták az eltűnt televízióját.

Cigánd, Ricse, Sátoraljaújhely - Az egyik ricsei sértettnek a rendőrök már vissza is szolgáltatták az eltűnt televízióját.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság több rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást J. Gyula 27 éves, S. Zoltán 25 éves ricsei lakosokkal és azok élettársaival, a 27 éves T. Csillával és a 24 éves T. Anitával szemben.

A nyomozás kiinduló adatai szerint 2015. márciusban, majd áprilisban több ricsei házba és portára akkor még ismeretlenek behatoltak, majd azokból különböző használati tárgyakat, szerszámokat, valamint 20 darab tyúkot tulajdonítottak el.

A rendőrségre érkezett bejelentést követően a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság Cigándi Rendőrőrsének munkatársai azonosították, majd 2015. június 8-án előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két férfit és két nőt.

A gyanúsítottaknál tartott házkutatások alkalmával a nyomozók megtalálták és lefoglalták a betörésekből származó értékek jelentős részét. Az eljárás eredményeként az egyik helyi sértett az egyenruhásoktól a napokban már vissza is kaphatta korábban eltűnt televízióját.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában