Helyi közélet

2015.06.03. 14:53

KMB: Közös mozgóőri szolgálat

Tiszaújváros - Ismételten közösen járőrözött Tiszaújvárosban a helyi körzeti megbízott és a közterület felügyelet munkatársa.

Tiszaújváros - Ismételten közösen járőrözött Tiszaújvárosban a helyi körzeti megbízott és a közterület felügyelet munkatársa.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai rendszeresen hajtanak végre közös járőrszolgálatot a helyi önkormányzat képviselőivel, intézményvezetőivel és azok munkatársaival. A Rendészeti Osztály körzeti megbízottja legutóbb 2015. június elsején a helyi önkormányzat közterület-felügyelőjével látott el mozgóőri feladatokat.

A közös akció alkalmával a rendőrjárőr és a felügyelő a város frekventált kerületeit, így többek között a tiszaszederkényi városrészt, a tiszai gátszakaszt, az Erőmű lakótelepet ellenőrizték, ennek során több személyt is intézkedés alá vontak, valamint helyi lakosok véleményét is kikérték. A preventív jellegű ellenőrzés jogsértést, rendkívüli eseményt nem tapasztalt.

Tiszaújváros közbiztonságának további javítása érdekében a rendőrkapitányság vezetője a közeljövőben újabb közös mozgóőri szolgálat ellátását tervezi a társszervek munkatársaival közösen.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában