Helyi közélet

2015.06.27. 09:17

Két doboz cigiért egy csavarhúzóval gyilkolt Csernelyben

Csernely, Miskolc - Emberölés bűntette miatt emelt vádat a megyei főügyészség.

Csernely, Miskolc - Emberölés bűntette miatt emelt vádat a megyei főügyészség.A vádlott egy 35 éves férfi, aki egy csavarhúzóval szúrta nyakon azt az idős férfit, aki munkát akart neki adni. A bűneset január 22-én történt.

A 67 éves férfi korábban is adott már kisebb munkákat a vádlottnak, mert kora és betegségei miatt nehéz fizikai munkát nem tudott végezni. Megegyeztek, hogy a vádlott felkeresi csernelyi lakásán a sértettet és megbeszélik a munka részleteit. A vádlott 5 óra körül, ittas állapotban érkezett az idős férfihoz. Beszélgetni kezdtek, majd vita alakult ki közöttük, melynek során a vádlott a földre rántotta az idős férfit. Mellkasára térdelt és fojtogatni kezdte, majd felkapott egy csavarhúzót és azzal nyakon szúrta. Ezután két doboz cigarettával és 7 ezer forinttal távozott. Napokkal később lakásán fogták el.

Az ügyészség a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettével és ezzel halmazatban kifosztás bűntettével vádolja és életfogytig tartó fegyházbüntetés kiszabására tett indítványt.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában