Helyi közélet

2015.06.10. 13:30

Interjú: Marót Viki & Novai Gábor és Gál Csaba Boogie

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnerei Marót Viki, Novai Gábor és Gál Csaba Boogie voltak, akik sok érdekességet megosztottak a miskolci hallgatókkal.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnerei Marót Viki, Novai Gábor és Gál Csaba Boogie voltak, akik sok érdekességet megosztottak a miskolci hallgatókkal.

Szabi: Milyen emlékeitek vannak Miskolcról?

Marót Viki & Novai Gábor: Abszolút pozitív emlékeink vannak a városról. Nagyon lelkes és táncoslábú az itteni közönség, így nagy élmény nekik bármikor zenélni. Több fellépésünk is volt már Miskolcon és töltöttünk itt szilvesztert is ami a mai napig szintén kellemes emlékeket ébreszt bennünk.:)

Gál Csaba Boogie: Én egy másik zenekarral a Népkertben játszottam néhány évvel ezelőtt, de más formációkkal régebben is voltam már itt fellépni, és nagyon jó emlékek maradtak meg bennem is. De a következő hetekben is fogok erre járni és akkor egy jó lillafüredi pisztrángot is megkóstolok majd..:)

Szabi: Hogyan telt az elmúlt egy év?

Marót Viki & Novai Gábor: Minden évünk remekül zárul, a tavalyi pedig különösen jó volt, már csak azért is, mert Gál Csaba Boogie a mi állandó vendégünk lett. Figyeltük egymást televízión keresztül és a stílus-egyezés miatt egyszer felhívtuk telefonon, hogy mi lenne ha... Ő azt mondta jön, azóta pedig teljes a harmónia közöttünk. Fontos mérföldkő volt még az életünkben, hogy a tizedik születésnapunkat a Művészetek Palotájában ünnepeltük, ami egy nagyon nagy élmény volt és nagyon jó élmény.. A Honvéd Férfikar szinte már az állandó vendégünk, ami egy negyven tagú férfikar, így elég látványos lett a színpadkép. Új dalok pedig folyamatosan készülnek, tehát a stúdiózást sem hanyagoljuk, Boogival is írtunk egy új nótát, szóval egy-egy premierrel megindulunk a youtube-on is. Teljes albumot nem tervezünk kiadni, mert már nem sok fantáziát látunk benne. De új zenék viszont folyamatosan jönnek majd..:)

Gál Csaba Boogie: Tavaly tavasszal kaptam egy telefonhívást amit nagyon megtisztelőnek éreztem és egyben nagyon boldog is voltam. Aztán amit már Gábor is mondott, elkezdődött a közös munka. Egy igazi profi produkcióba csöppentem bele,ahol emberileg is jó érzem magam, szóval tökéletes az összhang úgy érzem. Azt is tudni kell még rólam, hogy sikerül mindig megnehezíteni a hozzám való viszonyulást,hiszen saját magam teszek akadályokat ez elé,mert én ilyen többkulacsos politikát folytatok, vagyis mindenféle projetjeim vannak, amik zeneileg meglehetősen eltérnek egymástól és stílusban is eléggé különböznek. A Vikiékkel való együttműködés a legújabb keletű, de közben van egy Swing zenekar ahol szintén meghívott énekesként vagyok jelen ez a "crème de la pop" formáció, ami a kilencvenes évek magyar rádiós slágereit ilyen negyvenes, harmincas évek gitár swingjébe dolgozza át. De van még Boogie-woogie zenekarom, akkor elektronikus bluse zenekar, szóval több lábon áll és ezért sem annyira könnyű a hozzám való viszonyulás.:)

Szabi: Tervek?

Marót Viki & Novai Gábor: Főként az új dalok írása szerepel a terveink között, nyáron pedig sokat leszünk úton, hiszen több fesztiválon és szabadtéri rendezvényen leszünk jelen, amire szintén nagyon készülünk, hisz szeretnénk a közönségünket teljes mértékben kiszolgálni.

Gál Csaba Boogie: A zene köti le minden időmet, így a nyár is fellépésekkel és új zenék készítésével fog telni leginkább, de egy kis pihenést is közbe iktatok azért. És remélem, hogy hamarosan ismét találkozunk a remek miskolci közönséggel.

Szabi: Köszönöm az interjút, további hangos sikereket Nektek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában