Helyi közélet

2015.06.17. 14:00

Eladó a V-Tech frontemberének miskolci szülőháza

Miskolc - Magyar poptörténelmi ereklye került az ingatlanpiacra. 25 millió forintért ott élheti az életét, ahol a "Vétkezz velem" és az "Éjfél után" slágerek is megszülettek.

Miskolc - Magyar poptörténelmi ereklye került az ingatlanpiacra. 25 millió forintért ott élheti az életét, ahol a "Vétkezz velem" és az "Éjfél után" slágerek is megszülettek. Ezzel szöveggel próbál meg valaki megszabadulni egy miskolci sorháztól:

"Eladó a V-TECH együttes frontembere Kefír szülői háza Miskolcon, belvároshoz közeli, nyugodt, csendes, kertvárosi részen.

A három szintes ház középső szintjén egy nagyrészt egybe nyitott dupla nappalis, étkező- konyhás, egylégteres élettér található, melynek 18 m2-es terasza a Nyugati fekvésű hátsó udvarra néz.

A nappali falát az aranylemezek csillagozzák be, melyre nem csak a szülők, de mi Miskolciak is büszkék lehetünk. A felső szinten három hálószoba illetve fürdő található.

A legalsó szinten szerelőaknás garázs, illetve 2 szuterén szoba, külön fürdőszoba is helyet kapott, mely külön lakrészként vagy akár irodának, vállalkozásnak is használható. Az alsó szint közvetlenül a kertre nyíló. A ház melegét a téli hónapokban a korszerű padló fűtésnek köszönhetjük, illetve radiátorokkal kombinálva is használhatjuk.

Ha ezután te szeretnél ebben a házban élni és KEFÍR gyerekkori szobájában felébredni reggelente, hívj fel engem és megmutatom neked. V-TECH lenne kihagyni!"

A 15 fotót tartalmazó hirdetésből kiderül, hogy még V-tech plakátok is vannak a falon (reméljük már benne van az árban) és 1988-ban épült, vagyis akkor, amikor az énekes 9 éves volt. Az együttest a ház építése után 10 évvel, 1998-ban alapította. Micsoda véletlen egybeesések! A 149 négyzetméteres sorház teljesen rendben van, biztosan találnak rá vevőt.

Ebben a klipben NEM ez a ház szerepel:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában