Helyi közélet

2015.05.13. 12:04

Szabadidőben elfogott tolvajok Ózdon

Ózd - Szolgálaton kívüli rendőr fogta el Ózdon azokat a férfiakat, akik műszaki eszközöket tulajdonítottak el egy helyi telephelyről.

Ózd - Szolgálaton kívüli rendőr fogta el Ózdon azokat a férfiakat, akik műszaki eszközöket tulajdonítottak el egy helyi telephelyről.Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság V. Sándor 33 éves és V. Róbert 30 éves helyi lakosokkal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2015. május 11-én 12 óra előtt néhány perccel behatoltak egy ózdi telephely szivattyúházába, ahonnan acéllétrát és egy elektromos tolózárat tulajdonítottak el. A férfiak zsákmányukkal együtt távoztak a helyszínről, de lakossági jelzés alapján az Ózdi Rendőrkapitányság közelben tartózkodó szabadidős rendőre a nyomukba eredt. A feltételezett elkövetők menekülés közben eldobták a korábban eltulajdonított értékeket. A szolgálaton kívüli rendőr ennek ellenére elfogta és kollégái kiérkezéséig visszatartotta őket.

Az Ózdi Rendőrkapitányságra előállított terheltek gyanúsítotti kihallgatásukon beismerték a terhükre rótt bűncselekmény elkövetését.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában