Helyi közélet

2015.05.28. 21:10

Megdőlhet a rekord főnyeremény az Ötöslottón!

Már nincs sok hátra, hogy az Ötöslottó rekordot döntsön és valaki megnyerje a játék történetének legmagasabb főnyereményét. Tollat és szelvényt elő, jelölje be 5 számát, és nyerjen!

Már nincs sok hátra, hogy az Ötöslottó rekordot döntsön és valaki megnyerje a játék történetének legmagasabb főnyereményét. Tollat és szelvényt elő, jelölje be 5 számát, és nyerjen!

Csillagászati halmozódás az Ötöslottón: a jackpot hétről-hétre újabb csúcsokat dönt és nincs sok hátra, hogy a játék elérje az abszolút rekordot. A héten ugyanis a főnyeremény mértéke 5 milliárd forint, ami alig marad el a valaha kifizetett legnagyobb nyereménytől.

Magyarországon - először és utoljára - 2003-ban fordult elő, hogy 5 milliárd forintnál nagyobb összeget nyert valaki az Ötöslottón, ekkor 5 milliárd 92 millió forinttal lett gazdagabb a nyertes.

A játék iránti rendkívüli érdeklődés leginkább az eladott alapjátékok számában mutatkozik meg. Alacsonyabb főnyeremény esetén heti átlag 3,5 millió alapjátékot vesznek a játékosok, ám a múlt héten több, mint 7,4 millió alapjáték fogyott.

A szombati SzerencseSzombat műsor házigazdái, Mák Kata és Kovács Áron szerint óriási bulinak nézünk elébe. Ha ugyanis valaki megnyeri a jackpotot, az Magyarország történetének második legnagyobb főnyereményével lesz gazdagabb, ha viszont nem lesz nyertes, úgy jövő héten minden idők legnagyobb főnyereményéért lehet majd játszani.

Nincs más hátra, mint szombatig esélyt adni a szerencsének, megjelölni az 5 számot és a május 30-i sorsolást végigizgulni. Ne hagyja ki!

Ötöslottó halmozódás

Mindenkinek van öt száma! - hirdeti az Ötöslottó mottója és mennyire igaz is, hiszen a szerencseszámok rengeteg családban apáról fiúra, anyáról lányra öröklődnek, hiszen nem lehet tudni, mikor kacsint rá a szerencse valakire és húzzák ki azt az öt számot, ami családtagok születési dátumait, házassági évfordulót, gyermek életkorát jelentik. Az Ötöslottó Magyarország legrégebbi és egyben legnagyobb hagyománnyal rendelkező szerencsejátéka. Az első sorsolásra 1957. március 7-én került sor, azóta számtalan álom és terv valósult meg a mesés nyereményeknek hála. Hétről hétre milliók, százmilliók, és sokszor akár milliárdok várják a szerencsés nyertest. Ehhez nem kell mást tenni, csak megjátszani öt számot, hátha azt húzzák ki szombaton a SzerencseSzombat adásban, amit élőben lehet követni a Dunán.

A játékról részletesen: http://www.szerencsejatek.hu/otoslotto

Az Ötöslottó a 2014-es év 37. hete óta halmozódik, az e heti várható főnyeremény 5 000 millió forint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában