Helyi közélet

2015.05.28. 15:02

Majdnem rend van Lillafüreden

Miskolc - A kirándulók nagy örömére megjavították a padokat és az asztalokat.

Miskolc - A kirándulók nagy örömére megjavították a padokat és az asztalokat.Örömmel tapasztaltuk, hogy múlt heti riportunk hatására Lillafüreden rendbe tette az addig elhanyagolt területet a miskolci önkormányzat. Pár nappal ezelőtt írtunk arról, hogy a közkedvelt kirándulóhely egy része, a büfésor és a nagy parkoló környezete nem méltó a turisták fogadására. Azóta azonban nagy változás történt. Kicserélték a padok és asztalok korhadt deszkáit. A padok leszakadt háttámláit a helyükre csavarozták. A szétkorhadt és darabjaira hullott szeméttárolókat újakra cserélték, és a balesetveszélyesnek nyilvánított hidat is megjavították.

Jó lenne még…

Azt is örömmel láttuk, hogy a híd melletti vaskorlátot méretre vágták, így már sokkal jobban néz ki, mint azelőtt, amikor a felesleget visszahajlították. A hétvégi Zsongó Lillafüred elnevezésű eseményen már rendezett környezet várta a látogatókat. Persze van még tennivaló. Jó lenne újra­festeni a patak melletti korlátot és ahol elgörbült, egyenesre igazítani, érdemes lenne kitisztítani a patak medrét, és helyükre illeszteni a lépcső melletti fal bazaltkockáit. Bízunk benne, hogy hamarosan ezek is elkészülnek.

ÉM-HE ​

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában