Helyi közélet

2015.05.05. 11:01

Képviselőcsere Ózdon: Veres helyett Kiss

Ózd - Átvette képviselői megbízólevelét Kiss Sándor, aki a néhány nappal ezelőtt lemondott Veres Zoltánt (MSZP) váltja az ózdi testületben.

Ózd - Átvette képviselői megbízólevelét Kiss Sándor, aki a néhány nappal ezelőtt lemondott Veres Zoltánt (MSZP) váltja az ózdi testületben. A baloldali politikusnak azért kellett lemondania a mandátumáról, mert a májustól újonnan megalakult Ózdi Sport és Élményközpont vezetését látja el. A hatályos törvények értelmében pedig egy gazdasági társaság irányítása, valamint a képviselői pozíció összeférhetetlen egymással.

A szocialisták a tavalyi helyhatósági választás kompenzációs listáján második helyen szereplő Kiss Sándort delegálták a helyi testületbe, akitől egyáltalán nem áll messze a várospolitika. 2002 és 2010 között ugyanis Ózd alpolgármestere volt, számos beruházás, építkezés fűződött a nevéhez. Az elmúlt öt esztendőben semmilyen szerepe nem volt az ózdi közéletben, mostantól viszont képviselőként tevékenykedik majd.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában