Helyi közélet

2015.05.20. 15:49

Interjú: Molnár Andrea

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere, a Sport Klub csinos műsorvezetője Molnár Andrea volt, aki többek között 2014-ben megnyerte a " Celeb vagyok ments ki innen" c. műsort.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere, a Sport Klub csinos műsorvezetője Molnár Andrea volt, aki többek között 2014-ben megnyerte a " Celeb vagyok ments ki innen" c. műsort.

Szabi: Picit mesélj nekünk a Dzsungelben töltött napjaidról?

Molnár Andrea: Igazából mindenki furcsán gondolja (nekem) ezt a dzsungel témát, hiszen sokan azzal a kérdéssel jönnek felém, én ezt hogyan bírtam ki... Az igazság viszont az, hogy elképesztően jól éreztem kint magam, szóval bármikor visszamennék,ha lehet. :) Cookyval nagyon jó barátok lettünk és már hazafelé a gépen is arról beszélgettünk mennyire jó lenne ismét ott lenni, vagyis annyira nem akartunk még hazaérkezni. Amit a néző látott esténként, az egy összevágott anyag volt, egy kicsi része annak, ami velünk történt és körülbelül egy pici töredéke viselt meg engem belőle, de amúgy meg a környezet adta lehetőségeket, a nyugalmat nagyon élveztem. Régóta vágytam arra, hogy valaki elvegye tőlem a telefont, picit lelassuljon az életem, picit elgondolkodjak, kikapcsoljak. Igaz több kamera kísérte minden lépésünket, de mégis azt érzem el tudtam vonulni... Az meg, hogy a Dzsungel királynője lettem külön öröm számomra. A strapát mindig is jól bírtam, a munkáimat is nagy odaadással csinálom és a kitartásom az a karaktervonás, ami engem leginkább jellemez. Ez köszönhető a sportnak is ami, ad egy küzdőszellemet és feladni sem szeretek semmit soha. Egyszóval egy hatalmas élményt kaptam, amit bármikor ismét kipróbálnék. :)

Szabi: A Tánc is kiemelkedő szerepet tölt be az életedben, mi újság ezen a fronton?

Molnár Andrea: Ez nagyon érdekes, mert belecsöppentem a műsorvezetésbe. A Sport Klubon vezetek műsort és mint a csatorna arca képviselem magamat, ahol ugye Cooky barátunk is megjelenik néha. :) Azt mondanám ezért, hogy most két lovat ülök meg egyszerre, már csak azért is mert most végzek a Magyar Táncművészeti Főiskola mesterszakán, mint táncpedagógus, szóval ez továbbra is megy, valamint 9-éves volt nemrégiben a tánciskolánk, ez pedig ugyancsak fontos pont. Most viszont a műsorvezetés az a dolog ami engem igazán lefoglal és a legtöbb időt is ez kívánja meg az életemből.

Szabi: Tervek?

Molnár Andrea: A jövőmbe nézve mindig is fontos, hogy nagyon szeretnék majd (nagy) családot. Úgy akarom majd élni az idősebb napjaimat, hogy gyerekzsivaj van körülöttem, mert én gyerekként egyedül nőttem fel és emlékszem még akkor megfogadtam, hogy nekem bizony nagy családom lesz. :) Visszatérve a műsorvezetésre, ez egy nagyon izgalmas új terep számomra. Régebben nagyon szerény voltam meg lámpalázas és most tanulgatom a szakma csínját-bínját. És mi lenne a csúcs? Mondjuk, ha egyszer lesz egy táncos műsorom.

Szabi: Köszönöm a beszélgetést, további Sikereket Neked!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában