Helyi közélet

2015.05.14. 09:04

Interjú: Essemm

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Boros Tamás, vagyis a Garage Productions előadója Essemm volt, aki sok érdekes információt megosztott a miskolci hallgatókkal.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Boros Tamás, vagyis a Garage Productions előadója Essemm volt, aki sok érdekes információt megosztott a miskolci hallgatókkal.

Szabi: Nem először jársz Miskolcon, milyen emlékeid vannak az itteni bulikkal kapcsolatban?

Essemm: Nagyon kedvelem fellépések terén is, meg mint város úgy is Miskolcot. Fellépni jó pár éve járunk ide, az egyetemi Rockwell klubban pedig mindig remek bulik, kiváló hangulat és fantasztikus közönség fogad bennünket, szóval hatalmas élményt itt lenni. Az itteni közönség igazán érzi a zenét és ezáltal nagyon klassz nekik zenélni.

Szabi: Hogyan telt az elmúlt fél éved?

Essemm: Minden amit szerettem volna az kiteljesedett. Ha most a tavalyi évre kéne visszanyúlni, akkor kijött a második nagylemezem ami a "KAPUFORNIA" címet viseli. Klippekkel dolgoztam, meg minden velejárójával. Közben folyamatosan íródtak a dalok és elmondanám azt, hogy azóta elkészült a harmadik lemezem is számomra, illetve még olyan formátumban nincsen, ami miatt meg is tudnám jelentetni, de idén erre is sor kerül majd. Tehát az éven érkezni fog a "Piszkos 12" c. új albumom! :) Az előző albumhoz képest pedig hangvételében is lesz érezhető különbség rajta, ezt már most elmondhatom. Így ezt a 112-es" lemezemhez tudnám leginkább hasonlítani. De majd mindenki eldönti milyen lett, ha meghallgatják. A korong pikantériája az lesz, hogy kizárólag a kiadóm, vagyis a Garage Productions tagjai fognak rajta szerepelni. A Kapufornia lemezen pedig már köztudott a névsor akikkel együtt dolgoztam... Rico-Hibrid, Mr.Busta, Sub Bass Monster, Fura Csé, Beerseewalk, Palej Niki, Süti, Lazy stb... Májusban érkezik majd egy szóló klipem, amit már hangsúlyoztam is az interneten,hiszen független lesz a harmadik lemezemtől!!! Lezárok ezzel a videóval egy korszakot, majd amikor ez megjelenik kis idő múlva érkezem egy másik klippel erről a harmadik nagylemezről. Innentől pedig teljesen megnyitom a harmadik lemez korszakát és szeretném onnantól kezdve azt építeni teljes gőzzel.

Szabi: Tervek?

Essemm: Igazából a nagyobb terveim azok mind a zenével kapcsolatosak. Most picit szeretném a kiadót (Garage) összekovácsolni, annak ellenére, hogy jó úton halad így is. Idővel az sem kizárt, hogy a "Garage" égisze alatt majd egy korong is megjelenik... Amit pedig talán sokan várnak az egy "Majmok Bolygója" lemez. Ez egy kapuvári formáció általam és a Sütivel reprezentál dolog. Nem kell sokat mesélnem azoknak, akik tudják..., akik pedig nem ismerik, majd idővel meg fogják. Megy tehát a munka és jön a nyár egy újabb érzés és sok sok szabadtéri fellépés, fesztivál, amit nagyon várok. Remélem Miskolcon is találkozunk még az idén... Addig is minden aktuális info a facebook oldalamon elérhető.

Szabi: Köszönöm a beszélgetést Tomi, további sikereket Neked!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában