Helyi közélet

2015.05.16. 15:04

Interjú: Béres Szabi

Miskolc - Szabi a "Szinva Rádió - Happyend Mix" c. műsorának szerkesztő/műsorvezetője mesélt sok érdekességet a miskolci hallgatóknak.

Miskolc - Szabi a "Szinva Rádió - Happyend Mix" c. műsorának szerkesztő/műsorvezetője mesélt sok érdekességet a miskolci hallgatóknak.Szinva Rádió: Milyen volt az elmúlt fél éved?

Béres Szabi: Minden megy a maga medrében,szóval hétköznap esténként a legjobb mixek és a legismertebb lemezlovasok vendégeskednek nálam,hétvégén pedig érkeznek a sztárvendégek a stúdióba, ahol mindig remek hangulat övezi a beszélgetéseket. Az idei évben vendégem volt már a teljesség igénye nélkül...Kustánczi Lia, Purebeat,Kozmix, Dynamic & Curtis, Bárány Attila, Budai, Koós János, Ivancsics Ilona, Irie Maffia, ByeAlex, Jay Lumen,MaryPopkids, Kerekes Band, Aleska Diamond, Tomy Montana, Chris Lawyer, Muzzaik, Vujity Tvrtko,Newik, Péterfy Bori, Wellhello, Halott Pénz, Száraz Dénes, Compact Disco, Aranyosi Péter, Tankcsapda, Kefír, Pély Barna - B the First, Antonyo, Ónodi Eszter, Shizuka, Nia Even, Csordás Tibi, 30y, Horányi Juli, Dévényi Tibi bácsi, Essemm és még sokan mások..:) Úgy gondolom értéket képvisel a műsor és a Szinva Rádió Miskolcon,amit a jövőben is igyekszünk kollégáimmal fenntartani.

Szinva Rádió: Elég régóta jelen vagy a rádiózás életben, ha jól számolok 15 éve. Mi az, ami még ennyi idő után is motivál és minden nap erőt ad neked, amikor beülsz a rádió mikrofonjai elé?

Béres Szabi: Igaz közhely, de azt mondják, hogyha a hobbyd a munkád, az már rossz nem lehet. Nagyon fontos a zene szeretete és a zene iránti alázat. De akkor azt még nem is mondom milyen érzés, amikor a piros on air lámpa felvillan és adásban van az ember… nagyon különleges, amit talán nem is lehet így szavakba önteni, hanem ezt át kell élni. Amikor hívnak és írnak neked, hogy jó volt a műsor, vagy amikor egy kisgyerek lerajzol téged, ahogyan ő otthon a rádió előtt ülve csak hang alapján elgondol milyen is vagy.. Ezek mind mind erőt adnak ahhoz, hogy minden nap ott legyek és beköszönjek a hallgatóknak. Persze vannak néha nehéz napok, amikor semmi sem sikerül, amikor nincs kedve az embernek, de akkor is a "kis piros lámpa" felvillanása után ezeket el kell felejteni és ki kell zárni, mert akkor nagyon nehéz lesz...:)

Szinva Rádió: Mi volt a pályafutásod alatt, az a sikertörténet, amire a legbüszkébb vagy?

Béres Szabi: Sok dologra büszke vagyok, amióta rádiózom. Sok mindent köszönhetek a rádiózásnak.. barátokat, Szerelmet és sok-sok örömet. Amire pedig mindig is jó szívvel fogok emlékezni, azt 2007-ben tettük meg a tiszaújvárosi kollégákkal. Forintos gyűjtést szerveztünk egy alapítvány számára ahol beteg gyermekeket ápoltak és gondoztak. Akkor vonták be hazánkban az 1 és 2 forintos érméket, mi pedig ezeket kértük a hallgatóinktól, hogy hozzák el nekünk vagy a város több pontján lévő perselybe dobják be. Nem kell mondanom az egész város velünk volt az akcióban. A gyűjtés végén pedig a helyi discoban egy hatalmas jótékonysági bulit rendeztünk, amit az én műsoromban fellépő ismert lemezlovasok tettek varázslatossá. Több mint 300 ezer forintot gyűjtöttünk össze a srácoknak és öröm volt nézni, ahogy velünk együtt örültek neki. Talán ez volt az, amit sosem fogok elfelejteni.

Szinva Rádió: Tervek?

Béres Szabi: Nagyon előre sosem tervezek..ez vagy jó vagy nem,de szeretem megélni a pillanatot és az adott dolgokra koncentrálni a jelenben. Álmaim persze vannak amiket igyekszem idővel megvalósítani.

Szinva Rádió: Köszönjük Szabi!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában