Helyi közélet

2015.05.05. 12:59

Fotók: A Népkert 38 árnyalata

Miskolc - Miskolc közkedvelt parkja nagyon sokat fejlődött az utóbbi időben. Épült kondipark és új játszótér is, viszont ez sem volt elég ahhoz, hogy egy átlagos keddi reggelen az emberek tömegesen látogassanak ki oda.

Miskolc - Miskolc közkedvelt parkja nagyon sokat fejlődött az utóbbi időben. Épült kondipark és új játszótér is, viszont ez sem volt elég ahhoz, hogy egy átlagos keddi reggelen az emberek tömegesen látogassanak ki oda. Megmaradt a régi focipálya, mögötte egy szétnyúzott labda bizonyítja, hogy az ott focizó srácok keményebben tolják, mint néhány mennyei játékos. Mellette a skatepark, ami a deszkás kultúrával együtt járó graffitikkel van tele. A túloldalon csillog-villog az új játszótér és a kondipark, felettük még nem járt el az idő (szép is lenne). Nemrég beüzemelték a kötélpályát is a gyerekek nagy örömére, remélhetőleg egyben marad a szezon végéig, és nem gondolja úgy egy-két 100 kilós felnőtt, hogy ezt neki is ki kell próbálnia. A park egésze nagyon szépen rendben van tartva, szeméttel nem találkozni, sőt, reggel is éppen munkásokkal találkoztunk, akik a hulladéktárolókat ürítették. Kattintson a fotókért!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában