Helyi közélet

2015.05.14. 10:36

Együttműködés, ösztöndíj, tudásközpont

Miskolc - Együttműködési megállapodást írt alá szerdán a Weinberg ’93 Építő Kft. és a Miskolci Egyetem, amelynek lényege a Zempléni Tudásközpont program és a Wein­berg Ösztöndíj elindítása.

Miskolc - Együttműködési megállapodást írt alá szerdán a Weinberg ’93 Építő Kft. és a Miskolci Egyetem, amelynek lényege a Zempléni Tudásközpont program és a Wein­berg Ösztöndíj elindítása. Az ösztöndíjjal a cég a kiváló eredményt elért diákok tanulmányait támogatja majd az egyetemi képzés második évétől. A cég által kínált életpályamodell részeként a kimagasló tehetségű tanulók az ösztöndíj mellett egyetemi éveikben gyakorlati és elméleti segítséget kapnak, tanulmányaik végén pedig állás várja őket a vállalatnál.

A program a következő, 2015/16-os évtől indulna. Az együttműködési szerződést a Miskolci Egyetem részéről dr. Torma András rektor, a Weinberg ’93 Kft. részéről Derczó István, a cég ügyvezetője írta alá.

Az ünnepségen jelen volt Török Dezső, a megyei közgyűlés elnöke, dr. Jármai Károly, az egyetem stratégiai és fejlesztési rektorhelyettese és Bihall Tamás, a megyei kamara elnöke.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában