Helyi közélet

2015.04.29. 11:04

Ózdi börtönpályázat: elégedett ellenőrök

Ózd - A börtönépítési pályázatok elbírálása előtt valamennyi helyszínt végigjár egy szakmai bizottság, amely személyesen is meggyőződik arról, hogy a beadott írás megfelel-e a valóságnak.

Ózd - A börtönépítési pályázatok elbírálása előtt valamennyi helyszínt végigjár egy szakmai bizottság, amely személyesen is meggyőződik arról, hogy a beadott írás megfelel-e a valóságnak. A közelmúltban Ózdon jártak, ahol műszakilag és szakmailag is kiemelkedőnek tartották az előzetes terveket. Külön kiemelték, hogy a városban több formában még a lakosságot is megszondázták a tervezett beruházásról. Innentől kezdve politikai síkra helyeződik át a kérdés, hiszen a szakmai grémium javaslatot tesz Pintér Sándor belügyminiszter számára, aki ezeket áttanulmányozva a kormány elé terjeszti a lehetséges helyszíneket. Döntés nagyságrendileg két hónapon belül várható, a börtön hozzávetőleg 250 munkahelyet teremtene Ózdon.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában