Helyi közélet

2015.04.12. 19:46

Maratoni kutyashow holdvilággal fűszerezve

Miskolc - Két nap alatt 3 kiállítással várják a kutyarajongókat Miskolcon.

Miskolc - Két nap alatt 3 kiállítással várják a kutyarajongókat Miskolcon.

Jó idő és jó programok – ezt a két dolgot garantálja Mogyorósi István, a Magyar Ebtenyésztők Egyesülete Miskolci Önálló Jogú Szervezetének elnöke április 18-19-ére. No és persze azt is, hogy szebbnél szebb kutyákat láthatnak az érdeklődők. Lévén, újra kutyakiállításnak ad otthont az egykori Stromfeld laktanya, egyszerre háromnak is.

Harmadszor rendezi meg a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületének miskolci szervezete a Miskolc Mara­thon DogShow-t, amelynek különlegessége, hogy szombaton és vasárnap egy-egy CACIB-ot (nemzetközi), közte pedig egy éjszakai, azaz Holdvilág CAC-ot (nemzeti kiállítást) rendeznek.

A rendezvényre a kiállítók mellett várják az érdeklődőket is, a kutyatulajdonosok vihetik magukkal saját kedvenceiket, ám ez esetben ne felejtsék otthon a kutyus oltási könyvét, anélkül ugyanis nem léphetnek be a kiállítás területére. A kiállításra családi belépőt nyerhetnek, akik velünk játszanak.

A részletekért figyeljék jövő héten az Észak-Magyarország Facebook-oldalát!

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában