Helyi közélet

2015.04.21. 18:24

Közlemény - Megalakult a Jobbik Ongai Szervezete

Miskolc, Onga - Megalakult Ongán a Jobbik szervezete, melynek elnökévé Hegedűs Edgárt, a párt helyi önkormányzati képviselőjét választotta a tagság.

Miskolc, Onga - Megalakult Ongán a Jobbik szervezete, melynek elnökévé Hegedűs Edgárt, a párt helyi önkormányzati képviselőjét választotta a tagság.

„Amint azt a választási eredmények is igazolják, az ongaiak bíznak a Jobbikban és erre a bizalomra szeretnénk rászolgálni" - kezdte keddi tájékoztatóját a frissen megválasztott elnök. A Jobbik Magyarországért Mozgalom értékelvű, konzervatív, módszereiben radikális, nemzeti-keresztény párt. Úgy gondolom, hogy az ebben a szellemiségben végzett eddigi tevékenységünkkel sikerült elindítani egy olyan pozitív változást, amely már most érezteti a hatását a településünk közéletében - tette hozzá.

Emlékeztetett arra is: a párt Ifjúsági Tagozata már tavaly áprilisban megkezdte a működését Ongán. A tagságra fokozott felelősség hárult, hiszen a választások évében kellett bizonyítaniuk a rátermettségüket, amit meg is tettek.

Közölte: a Jobbik a valós kérdésekre és a valós megoldásokra fókuszál. A politika mély válságát abban látják, hogy a pártok szavai és tettei között óriási szakadék tátong. Szeretnék megmutatni, hogy a politikát Ongán is közelebb lehet és kell is hozni az emberekhez, illetve bizonyítani, hogy kellő elszántsággal és tettekkel előidézhető az a változás, amely mellett már sokan letették a voksukat a településen.

Változás alapjaként azt határozta meg Hegedűs, hogy felvállalják a konfliktust is azokkal, akik a közösséget nem építeni, hanem rombolni szándékoznak.

Mint mondta, bízik benne, hogy az Ongáért végzett tevékenységükkel sikerül majd bizonyítaniuk: a Jobbik helyi és országos szinten is választható, valós alternatíva.

- Jakab Péter, Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei alelnöke, miskolci frakcióvezetője -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában