Helyi közélet

2015.04.23. 19:00

Kiírták a civil- és sportpályázatokat Kazincbarcikán

Kazincbarcika - A város képviselő-testülete keddi rendkívüli ülésén döntött a civilszervezetek és sportegyesületek pályázati úton történő támogatásáról.

Kazincbarcika - A város képviselő-testülete keddi rendkívüli ülésén döntött a civilszervezetek és sportegyesületek pályázati úton történő támogatásáról.

2015-ben ily módon a civilek támogatására 4 millió, a sportegyesületek segítésére pedig 4,9 millió forint támogatási forrás áll a pályázók rendelkezésére.

Mindkét kategóriában május 4-e a pályázatok benyújtási határideje, elbírálás azt követően 30 napon belül.

A benyújtott pályázatokról a testület illetékes szakbizottsága dönt.

A részletes pályázati kiírást, annak benyújtásának és elbírálásának feltételeit Kazincbarcika város hivatalos honlapján találják meg a civilszervezetek és sportegyesületek támogatása link alatt.

A pályázattal kapcsolatban további tájékoztatás a helyi hivatal Polgármesteri Irodájában, a 207-es szobában kérhető. Telefonszám: +36-48/ 514-731.

Mint ismeretes: a tavalyi esztendőben az önkormányzat 24 civilszervezetet összesen 3,5 millió forint támogatásban részesített. A sportegyesületek pályázati úton 5 millió támogatást kaptak, ebben a kategóriában 16 szervezet részesült önkormányzati juttatásban.

- Göndör Judit, önkormányzati szóvivő, kommunikációs tanácsadó, Kazincbarcika -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában