Helyi közélet

2015.04.02. 19:08

Ismét „leSZERelő” Edelényben

Edelény - Az Edelényi Rendőrkapitányság drogprevenciós összekötője tartott élménypedagógiai és személyiségfejlesztő foglalkozást fiatalok részére.

Edelény - Az Edelényi Rendőrkapitányság drogprevenciós összekötője tartott élménypedagógiai és személyiségfejlesztő foglalkozást fiatalok részére.

Szabó Péter r. főtörzsőrmester 2015. március 31-én a "leSZERelő" nevű program keretében már ötödik alkalommal „foglalta le” több órában a megjelent fiatalokat. A rendezvény lebonyolításában Majó Márk Gábor, a helyszínt is biztosító Edelényi Közösségi Ház vezetője segítette a prevenciós szakember munkáját.

Az előadók személyiségfejlesztő feladatokkal vezették rá a hallgatóságot arra, hogy mit is veszíthet az, aki a sokszor ismeretlen eredetű és hatású szerek irányába fordul, ezzel kockáztatva egészségét, családját, barátait és szabadságát.

A nyomozó és a közösségi ház vezetője a prevenciós foglalkozást követően elfogadták a gyerekek asztalitenisz mérkőzésre vonatkozó kihívását, ezzel is tovább erősítve sport iránti szeretetüket.

Az előadást megelőzően, a délelőtti órákban Szabó Péter az edelényi Borsodi Általános Iskolában is interaktív foglalkozást tartott nyolcadik osztályos tanulók részére. Itt párbeszéd formájában vitatták meg a jelenlévők a kábítószer-fogyasztói magatartás, illetve a dohányzás és alkoholfogyasztás negatív hatásait.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában