Helyi közélet

2015.04.14. 14:13

Interjú: V-tech

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Kecskés Tibor, vagyis Kefír a V-tech zenekar frontembere volt, aki sok érdekességet megosztott a miskolci hallgatókkal.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Kecskés Tibor, vagyis Kefír a V-tech zenekar frontembere volt, aki sok érdekességet megosztott a miskolci hallgatókkal.

Szabi: Hogyan telt az elmúlt egy éved?

V-tech (Kefír): Elég nagy intervallum az elmúlt egy év..:) Minden évben Valentin napon Miskolcon van egy nagy koncertünk, ami már hagyományosnak mondható és minden évben übereljük magunkat, ami számomra is meglepő. Annó még édesapám találta ki, hogy legyen egy ilyen rendezvény, de nem igazán bíztunk benne az elején, hogy ez így ebben a formában menni fog... Az idő viszon minket igazolt és minden alkalommal elvarázsol az a közeg és az a közönség aki eljön és velünk bulizik, ez történt idén is. A másik kellemes élmény ami nemrég ért, hogy megkerestek Ausztráliából, egy mini turné keretében pedig kint voltunk és az ottani magyaroknak léptünk fel, ami szintén nagyon nagyon klassz emlékeket hagyott bennem, hiszen sokan eljöttek a bulikba kiváló hangulatot varázsolva ezáltal. Tíz éve voltunk már kint, akkor is és most is remek volt Ausztráliában zenélni. Év elején a szokásos Thaiföldi túrámnak is megfeleltem, szóval hazafelé megálltam kicsit Thaiföldön. Aztán itthon volt egy Total Dance fesztivál amit szavakban szintén nehéz elmesélni... A képek elérhetőek a V-Tech facebook rajongói oldalon, azok magukért beszélnek úgy érzem..:) Nagyon megy a retro és én büszke vagyok arra,hogy engem "Retronak" neveznek. 17 éve kezdtük ami nem tegnap volt, de a mai napig remek visszaigazolás az amikor egy telt házas fellépésen a közönség kívülről énekli a régebbi dalokat is. Ettől több úgy hiszem nem kell.:)

Szabi: Várható-e a közeljövőben friss megjelenés?

V-tech (Kefír): Én abban a szerencsés heylzetben vagyok, hogy otthon van egy saját kis stúdióm, ahol az utolsó négy lemezem (is) készült. Csinálgatom a dolgaimat és eddig is csinálgattam attól, hogy nem jelent meg két éve új zene. A dalok készülőben vannak, amint olyan stádiumban lesznek, a nagyközönség számára is elérhetővé tesszük. A mai világban már minden máshogy működik mint mondjuk 15 éve. Régebben mindenki azt kapta, amit adtak neki a tv-k és a rádiók, most viszont van internet és az ember azt csinál, azt hallgat amit akar és ez így van rendjén.

Szabi: Tervek?

V-tech (Kefír): Van a Crossover Symphonic, amit Lalával, Csordás Tibivel és a Gájer Bálinttal csinálunk, de mindig vannak külön vendégeink is. Itt a saját dalainkat dolgozzuk fel és adjuk elő szimfonikus változatban. Ilyenkor van egy rock és egy vonós zenekar mellettünk. Ennek 2013. decembeben volt a bemutatója a Budapest Kongresszusi Központban, aminek hatalmas siker lett a vége. Ezzel is járjuk az országot, egyszer pedig mindenképp ki fog teljesedni és lesz belőle egy Arénás fellépés... A V-tech is szépen lassan eléri a 20 éves kort, szóval azt szintén illik majd megünnepelni, ahol lehet, hogy Szamócával is találkozunk a színpadon..., minden lehetséges... :)

Szabi: Köszönöm Tibi! További sikereket Neked!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában