Helyi közélet

2015.04.08. 12:09

Interjú: Nia Even

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Nia Even volt, aki sok friss információt megosztott a miskolci hallgatókkal.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Nia Even volt, aki sok friss információt megosztott a miskolci hallgatókkal.

Szabi: Hogyan telt az elmúlt fél éved?

Nia Even: Az elmúlt fél évem nagyon izgalmas és pörgős volt. Új menedzserrel és csapattal dolgozom, a közös munka nagyon egybehangolt és zökkenőmentes. Jártam Franciaországban a "No Signal" sítáborban, ahol egy hetet töltöttem nagyszerű magyar dj-k és party arcok társaságában. A karrierem csodásan ível felfelé, panaszra nincsen okom. Magánéletemben is történtek változások, összeköltöztem barátnőmmel, az életünk csupa móka-kacagás :) Imádom!

Szabi: Mikor várható friss megjelenés?

Nia Even: Készülök új dallal, de ez még picit várat magára, valószínűleg nyár elején fog megjelenni.

Szabi: Nemrég láthattunk egy naponta jelentkező sorozatban szerepelni, milyen volt a forgatás és tervezel-e folytatást hasonló téren?

Nia Even: A sorozatbéli szereplésem egy örök élmény marad, mindig is volt hajlamom a színészetre. A csapat nagyon figyelmes és jó kedvűek voltak a forgatások. Mindemellett úgy gondolom le a kalappal az állandó szereplők előtt. Fárasztó is volt mit ne mondjak. Hosszú távon nem gondolkozom hasonló szerepekben.

Szabi: Tervek? Nyár?

Nia Even: Nagyon sok mindenen dolgozunk párhuzamosan. Az évben szeretnék két zenével plusz egy klippel kijönni. Mindemellett remixek-bootlegek készülnek. A nyaramat szeretném lazára venni és bulizni kikapcsolódni. Ami azt illeti még sosem jártam fesztiválon, úgy gondoltam nem nekem való, most viszont tervezem két nagy magyar fesztivál meglátogatását is. Remélem egyre többet hallotok majd rólam. Folyamatosan munkálkodunk és ennek érik is a gyümölcse napról napra.:)

Szabi: Köszönöm a beszélgetést Nia,további sikereket!

Nia Even: Köszönöm Szabi!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában