Helyi közélet

2015.04.12. 13:38

Interjú: Intim Torna Illegál

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnerei Dorogi Péter és Kiss Sándor, vagyis az Intim Torna Illegál oszlopos tagjai voltak akik sok érdekességet elmeséltek a miskolci hallgatóknak.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnerei Dorogi Péter és Kiss Sándor, vagyis az Intim Torna Illegál oszlopos tagjai voltak akik sok érdekességet elmeséltek a miskolci hallgatóknak.

Szabi: Hogyan telt az elmúlt évetek?

Intim Torna Illegál: Tavaly jelent meg harmadik albumunk, ami a "Mindenkinek igaza van" címet viseli. 13 dalt tartalmaz a korong, a lemezbemutató turné pedig javában zajlik még, így érkeztünk most a Helynekembe is Miskolcra. Idén vagyunk 5 évesek, szóval egy mini jubileumot ünnepelünk. :) Néhány nóta amúgy a lemezről már a megjelenés előtt tesztelve lett, hiszen a közösségi oldalon elérhetővé tettük mindenki számára. Az Örökké c. dal pedig, amit Peti és Balázs Ádám csinált, egy Intim Tornás, filmzenés kooperáció volt, ami egy most induló sorozatnak lesz a főcímzenéje. A "Mindenkinek igaza van" zenéhez klipet is készítettünk amiből egy egészen érdekes videó lett, amit nagyon szeretünk és a visszajelzések is pozitívak. Lesz még a "Nélküled" c. nótához videó forgatva, hiszen már folynak az előkészületek.

Szabi: Miskolci emlékek?

Intim Torna Illegál: Csupa jó dolgok jutnak eszünkbe Miskolcról! Szeretjük azokat a klubokat, ahol olyan zenekarokat és programokat hoznak össze, ami hasznos az ott lakóknak, hiszen emelik a város kulturális színvonalát. Kedves embereket ismertünk meg itt és a közönség is minden fellépésünk alkalmával végig velünk "tornázik" :) Szeretünk Miskolc!

Szabi: Ti lettetek a MOL bringaprogram arcai 2013-ban, mesélnétek erről?

Intim Torna Illegál: Nagyon kézenfekvő volt, hogy a Kedvenc mindenem a biciklim és a MOL bringaprogram kitaláljon valami közös dolgot. Sikerült egy nagyon jó csapattal dolgoznunk. Ha minden jól megy, akkor lehet lesznek (még) közös akcióink.

Szabi: Tervek?

Intim Torna Illegál: Ősszel jön ki a friss klip, amin már dolgozunk és remélhetőleg sokak kedvence lesz. A koncertek is pörögnek, hiszen előre több hónapra le vagyunk kötve, amit nem bánunk, mert imádunk minden egyes fellépést, ahová meghívnak minket. Nyáron fesztiválszezon, aminek szintén megvan a maga varázsa. Valamint még van egy olyan mellékvonala a dolognak, hogy a fesztiválokon lesz egy Intim Torna Illegál akció, alapvetően mindenhol ahol játszunk, hogy "Intim Kolbász Illegál" turné ami azt jelenti, hogy este zenélünk a nagyszínpadon és délután pedig jön egy gerilla jellegű dolog, ahol megjelenik a zenekar napernyővel, kolbászsütővel... lesz egy kis piknik és amolyan örömzenélés. (www.facebook.com/IntimTornaIllegal)

Szabi: Köszönöm Srácok, további sikereket Nektek!

Intim Torna Illegál: Köszönjük Szabi!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában