Helyi közélet

2015.04.22. 08:10

Fény, Hírnév, Siker! az Adyban

Miskolc - Új bemutatóra készül a 15 éves 4-Dance Tánc- és Musicalstúdió. Legújabb előadásukban a művésszé válás sokszor rögös, sokszor fájdalmas, de ugyanakkor gyönyörű útját mutatják be a miskolci közönségnek.

Miskolc - Új bemutatóra készül a 15 éves 4-Dance Tánc- és Musicalstúdió. Legújabb előadásukban a művésszé válás sokszor rögös, sokszor fájdalmas, de ugyanakkor gyönyörű útját mutatják be a miskolci közönségnek.A nagysikerű Fame musical a 80-as években indult hódító útjára, a magyar szöveg Miklós Tibor munkája, s máig töretlen lelkesedés kíséri a musical rajongók körében.

Hutter Linda és csapata most is garantálja a díjnyertes társulattól megszokott színvonalas produkciót és a zenés-táncos színház egyedülálló élményét. A rendező-koreográfus Linda úgy véli: „A két felvonásos, fordulatokkal, mély érzelmekkel és látványos jelenetekkel teli darab végére a közönség is beláthatja majd, hogy a színház bizony kemény munka, áldozat és harc.”

  • A premier időpontja: április 25. 19:00
  • Helyszín: Diósgyőri Ady Endre Kulturális és Szabadidő Központ
  • Jegyek az előadás kezdete előtt a helyszínen még kaphatók.
  • Szereposztás és további információ: www.facebook.com/4DanceClub
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában