Helyi közélet

2015.04.27. 14:16

Előzetesben a miskolci besurranó rabló

Miskolc - Előzetes letartóztatásba helyezte a járásbíróság azt a férfit, aki Miskolcon besurrant egy családi házba, majd a felébredő tulajdonosokra támadt.

Miskolc - Előzetes letartóztatásba helyezte a járásbíróság azt a férfit, aki Miskolcon besurrant egy családi házba, majd a felébredő tulajdonosokra támadt.Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Sz. István, 37 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. április 23-án 0 óra 30 perckor Miskolcon, a Csóka utcában „besurrant” egy családi ház nyitott ajtaján, majd a lakásban könnyen eltulajdonítható értékeket keresett. A férfi készpénzt és egy dezodort vett magához, majd az udvaron álló, szintén nyitva hagyott autóban kutatott. Időközben a házigazdák felébredtek, mire a férfi az értékek megtartása érdekében rátámadt a sértettekre.

A bejelentést követően haladéktalanul helyszínre érkező rendőrök elfogták a rablót.

A Miskolci Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette a terheltet, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra a Miskolci Járásbíróság 2015. április 25-én elrendelt.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában