Helyi közélet

2015.04.14. 11:38

Avas szálló: még nincs hír

Miskolc - A cég immár harmadszor próbálta értékesíteni a főutcai, romos állapotban lévő ingatlant.

Miskolc - A cég immár harmadszor próbálta értékesíteni a főutcai, romos állapotban lévő ingatlant.Hétfő délután 4 óráig lehetett pályázni a miskolci Avas szállóra. Hogy hány pályázat érkezett be, nem tudtuk meg, mert nem értük el a felszámolóbiztost. Így azt sem sikerült megtudnunk, hogy mikorra várható végeredmény (mikor értékelik a pályázatokat), és hogy egyáltalán van-e esély arra, hogy sikerrel záruljon a folyamat.

Az Avas szálló sorsával több cikkben is foglalkoztunk a közelmúltban. Beszámoltunk róla, hogy felszámolás indult a szállót tulajdonló MultiCasa Consulting Kft. ellen, a felszámoló a záhonyi illetőségű Prudens Profit Controll Kft. lett. A cég immár harmadszor próbálta értékesíteni a főutcai, romos állapotban lévő ingatlant – első két alkalommal nem járt sikerrel – most 308 millió 800 ezer forint volt az irányár.

Pályáznának?

Simon Péter felszámolóbiztos lapunknak a pályázat március végi megjelenésekor azt nyilatkozta: optimista, bízik benne, hogy ez alkalommal sikerül értékesíteni az épületet.

A pályázat kiírásakor kérdeztük a miskolci önkormányzatot, gondolkodik-e azon, hogy pályázik az épület megvásárlására. Akkor a városvezetés azt nyilatkozta: „A szálló megvásárlásának kérdése nem eldöntött, a polgármesteri hivatal jelenleg is vizsgálja a lehetőséget a liciten történő esetleges rész­vételre.”

Hétfőn kérdeztük, hogyan döntöttek, de választ nem kaptunk.

ÉM-HM



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában