Helyi közélet

2015.03.12. 11:47

Rátámadt a rendészekre a miskolci férfi

Miskolc - A Miskolci Önkormányzati Rendészet intézkedő munkatársaira támadt egy miskolci férfi, akivel szemben a rendőrség büntetőeljárást indított.

Miskolc - A Miskolci Önkormányzati Rendészet intézkedő munkatársaira támadt egy miskolci férfi, akivel szemben a rendőrség büntetőeljárást indított.Hivatalos személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Sz. János 56 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás eddigi adatai szerint a gyanúsított Miskolcon, az Augusztus 20. utcán 15 óra 45 perckor szidalmazta az intézkedő rendészeket, majd egyiküket a vállánál fogva rángatni kezdte.

A bejelentést követően a helyszínre kiérkező rendőrjárőrök elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható miskolci férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki az ügyben.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában