Helyi közélet

2015.03.02. 14:47

Önt is érinti a Buda-Cash botrány?

A DRB Bank ügyfele? Valamelyik érintett Takarékban volt számlája? Sikerült kivenni legalább a 60.000 forintot? Vállalkozása van és bennrekedt a pénze? Ossza meg velünk!

A DRB Bank ügyfele? Valamelyik érintett Takarékban volt számlája? Sikerült kivenni legalább a 60.000 forintot? Vállalkozása van és bennrekedt a pénze? Ossza meg velünk!

Ádám Miskolcról: "Nekem volt számlám A Rákóczi Banknál ott elbuktam a pénzem, amit a privatizációból kerestem. Akkori időben az nagyon sok pénz volt. Aztán a Posta Banknál volt számlám,ott is egy kicsi bent ragadt. Később A Kereskedelmi És Hitelbank-ban ragadtam bent több 10 millió Ft-al. De volt még pénzem,sokat dolgoztam,pályáztam stb. Most a saját számlámon ami a Buda Cash-nél zároltak befektetésben részvényben, devizában számításaim szerint 230-240 millió Ft. Sajnos, pályázati önrész amik több cégem nyeresége 150 millió Ft is a Buda Cash-nél ragadt benn.Így nem lesz megvalósítva a építkezés,és a pályázat. Semmim nem maradt, kezdhetem megint az elején."

Georg: "Igen, az egykori Tokaji Tak.szöv.nél(ÉRB) vezettem a vállakozói és a magán számlámat is. Félek, hogy a vállalkozói számlámról nem kapom meg a pénzem, a 60.000 ft ot felvettem, de választanom kellett , hogy melyik számlámról, mert mindkettőről nem adták ide a pénzt."

István: "Nagyon kedveltem a volt Tokaj és Vid tak.szöv-öt. 14 évig voltam ügyfelük. Sajnálom az ott dolgozókat, kedvesek, szolgálatkészek voltak mindig. Most kereshetnek új munkát, pedig nem Ők tehetnek erről a csődről. A beragadt pénzem hiányzik, de remélem hamarosan visszakapom."

Egy Károsult: "Az ÉRB Banknál van (volt) a vállalkozói számlám, és ahhoz képest hogy zárolták 25-én és még március 2-án is utaltak rá, amit "természetesen" befogadott. Kivenni max 60000 Ft-ot lehet, de betenni, átutalni végtelent?"

Egy Nyugdíjas: "Az ÉRB Banknál volt van egy kis megtakarításom nyugdíjas éveimre gondolva, ( ami valamikor meg Pocsaj és Vidéke Tak.szöv. volt). Mindig kedvesek figyelmesek voltak a dolgozók, de soha senki sem mondta, hogy ez a bank Buda-Cash bankhoz tartozik, sőt semmilyen szerződésen nem jelent meg a Buda-Cash Bróker cég neve, ami, mint köztudott brókercégeknél nagy haszon lehet, de akár nagy bukta is. Már meg nyugodtam, mert már intézkedik az állam, hogy megkapom a pénzem."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában