Helyi közélet

2015.03.24. 16:02

Lezárt ügyek: Fokossal ütötte a biztonsági őrt Miskolcon

Miskolc - Vádemelést javasol a rendőrség azzal a miskolci férfival szemben, aki az egyik helyi áruház biztonsági őrét tettleg bántalmazta.

Miskolc - Vádemelést javasol a rendőrség azzal a miskolci férfival szemben, aki az egyik helyi áruház biztonsági őrét tettleg bántalmazta.

A Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya garázdaság és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást N. Imre 81 éves helyi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2014. szeptember 28-án 7 óra 30 perckor Miskolcon, egy Andrássy úti üzletből különféle élelmiszereket akart szatyrába rejtve eltulajdonítani. A nyugdíjast a lopáson tetten érte az áruház munkatársa, így közöttük szóváltás alakult ki és a vita hevében az idős férfi a nála lévő fokossal megütötte a 49 éves biztonsági őrt.

A kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő férfival szemben folytatott nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság 2015. március 18-án lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségre.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában