Helyi közélet

2015.03.02. 16:19

Lezárt ügyek: A szomszéd fája

Mezőkövesd, Szomolya - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki Szomolyán a szomszédjától tűzifát lopott.

Mezőkövesd, Szomolya - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki Szomolyán a szomszédjától tűzifát lopott.Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság M. Zsolt 23 éves szomolyai lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. február 4-én 21 óra előtt Szomolyán, egy családi ház udvaráról több, méteres rönkfát dobált át saját portájára, amit javarészt eltüzelt.

Az ügyben indított nyomozás eredményeként a rendőrkapitányságra másnap előállított szomolyai férfi gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett.

Az ügyben indított nyomozást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában