Helyi közélet

2015.03.03. 11:24

Küldjön hírt - Alapítványi bál az Avasi Gimnáziumban

Miskolc - Régi hagyomány elevenedett meg az Avasi Gimnázium falai között, amikor is 2015. február 27-én megrendezésre került az alapítványi bál.

Miskolc - Régi hagyomány elevenedett meg az Avasi Gimnázium falai között, amikor is 2015. február 27-én megrendezésre került az alapítványi bál. Ezen az estén együtt szórakozott a gimnázium nevelőtestülete a szülőkkel és az alapítvány támogatóival. Köszönet a szülőknek és támogatóknak, hogy azonosultak az alapítvány céljaival, támogatói jegy vásárlásával segítette tevékenységünket. A bál bevételéből az idén az iskola hangosítását szeretnénk felújítani valamint tervbe vettük az iskolai tornacsarnok burkolatának cseréjét.

Az estét Schmidtné Törő Ágnes igazgató asszony nyitotta meg, aki köszöntette megjelent vendégeinket. Vendégünk volt Kiss Gábor, Miskolc megyei jogú város alpolgármestere. Alakszainé dr. Oláh Annamária a Felsőzsolca és Vidéke Takarékszövetkezet elnök-ügyvezetője a Miskolc Holding Zrt. Felügyelő Bizottságának elnöke. Alakszai László a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Egészségbiztosítási Pénztári Szakigazgatási Szervének igazgatója. Dr. Deák Csaba a Miskolci Egyetem kancellárja a Nemzeti Innovációs Hivatal stratégiai elnökhelyettese. Óváriné dr. Balajti Zsuzsanna a Miskolci Egyetem tanulmányi rektorhelyettes. Szélyes Domokos egykori avasis diák a MIK Miskolci Ingatlangazdálkodó Zrt. Vezérigazgatója. Dr. Menyhárt Szabolcs Miskolc megyei jogú város Önkormányzata, Vagyongazdálkodási, Számviteli és Kontrolling Osztály osztályvezetője.

A teríték, az aula díszítése kellemes környezetet biztosított, mindenki számára. A báli mulatságot nyitó műsor és vacsora előzte meg. A rendkívül színvonalas műsort az Avasi Gimnázium tanulói és partnereik szolgáltatták. A kellemes vacsora után a táncparkett hamar megtelt felszabadultan táncoló párokkal, szülőkkel, tanárokkal.

Szülői felajánlások változatosságának és sokszínűségnek köszönhetően remek hangulatban zajlott az elmaradhatatlan tombolahúzás is.

Az est további részében ismét a tánc és a beszélgetés kapta a főszerepet, de nyitva volt a büfé és éjfélkor egy kis korhely leves várta a táncban megfáradt bálozókat. Reméljük mindenki jól érezte magát!

- Avasi Gimnázium - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában