Helyi közélet

2015.03.03. 11:09

Interjú: Muzzaik

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a Muzzaik oszlopos tagja Danny L volt, aki sok érdekességet elmesélt a miskolci hallgatók számára.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a Muzzaik oszlopos tagja Danny L volt, aki sok érdekességet elmesélt a miskolci hallgatók számára.

Szabi: Hogyan telt 2014 a Muzzaik számára?

Muzzaik - Danny L: Köszönjük szépen! Nagyon jó volt, mármint ami a zenéket és a megjelenéseinket illeti. Mondhatni termékeny évet zártunk és nagy örömünkre kiválóan szerepeltek azok a dalok amiket készítettünk..a saját zenénk is ami a Spinnin Records-on megjelent, illetve a remixünk amit Kid Massive-nak csináltunk három vagy négy hónapon keresztül a (Beatport) house top 100-ban is benne volt, illetve a top 10-ben szintén ott voltunk. Az elmúlt időszakban egy kicsit a hangzáson próbálunk változtatni, már a tavalyi évben is voltak future house-osabb, garage-osabb dolgok a zenékben, de idén nagyon ráált mindenki az Oliver Heldens vonalra, ami úgy érzem kezd egy picit elcsépelté válni. Igyekszünk egyre több dinamikát vinni a saját produkcióba és megfelelni az új hangzásoknak, trendeknek, elvárásoknak, mindezt úgy, hogy a minőségéből és egyediségéből ne veszítsenek a nóták. Inkább erre próbálunk figyelni, mint stílusokban gondolkodni...

Bulik terén is kitűnő volt 2014 hiszen a Balaton Sound vagy a Szigetes fellépés is kellemes emlék marad ahol Axwell után játszottunk sok ezer ember előtt. A Balaton északi partján pedig a füredi Sun City adott nyáron jó estéket ahol havi 1 bulink volt. De megfordultunk többek között még Hatvanban a sixtyfesten, Szécsenyben a North Electronic festen, Take a Break-en a Rioban és Táton az Icebeachen is ahol szintén szeretünk játszani.

Szabi: StadiumX? Mit szólsz a srácok sikereihez?

Muzzaik - Danny L: Mondhatom, hogy Dávid a Muzzaik tiszteletbeli harmadik tagja szóval nagyon jó a kapcsolatunk vele és dolgozunk közösen is,sőt jelen pillanatban van félkész vagyis inkább 90 százalékban kész Muzzaik & Stadiumx zene ami nemsokára meg is fog jelenni. Illetve van több hasonló jellegü projekt.. Jól megy a közös munka segítjük egymást ahol tudjuk. Nagyon örülök amúgy a Zsoltiéknak, hogy ezzel idáig jutottak, a Ballantine s Music Awards-on most megkapták az év producere és az év felfedezettje díjat is ami számomra nem volt meglepő, hiszen 2014 a StadiumX éve volt. Egy olyan dolgot csináltak, amit eddig nem nagyon tettek innen Magyarországról, egy olyan jellegü zenét készítettek illetve egy olyan irányvonalat képviselnek amit nagyon kevesen tudnak jól megcsinálni. És remélem ez még mindig nem a vége számukra, sok olyan dolog van kilátásban amik naagyon pozitívak. David Guetta új albumában pedig mint társszerzők vannak jelen ami szintén nem kis dolog. Drukkolok nekik, segítem és támogatom őket.

Szabi: Tervek 2015?

Muzzaik - Danny L: A napokban volt egyeztetés a holland managementtel, ahol elmondták nekünk, hogy az évben nem lenne rossz, ha leadnánk legalább 8 zenét és esetleg jó lenne "collab zenéket" vagyis olyan dalokat csinálni amiben összeállunk más arcokkal,úgyhogy dolgozunk és vannak tervek, vannak zenék amik már félkész állapotban várják, hogy befejezzük őket és több olyan ötlet is van ami megvalósításra vár. Jönnek fiatal magyar tehetségek is,akiket érdemes lesz figyelni és akikkel mi is lehet fogunk közösen működni. Várjuk a nyarat a fesztivál szezont és reméljük sok mindenkivel talizunk valamelyik Muzzaik buliban.:) Megyünk előre és haladunk a megkezdett úton.:)

Szabi: Köszönöm Dani,további sikereket Nektek!

Muzzaik - Danny L: Köszönjük Szabi!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában