Helyi közélet

2015.03.29. 14:10

Interjú: Lauer

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Dj Lauer volt, aki többek között mesélt a Max & Sims formációról is a miskolci hallgatóknak.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Dj Lauer volt, aki többek között mesélt a Max & Sims formációról is a miskolci hallgatóknak.

Szabi: Hogyan telt az elmúlt fél éved?

Lauer: Rengeteget dolgoztunk az utóbbi fél évben. Többek között készitettünk egy remixet a The Carbonfolsnak egy közös dalt Dér Henivel, és még sok sajátot, mindezt már egy vadonatúj projectünk a Max & Sims név alatt.Ezen kivül folyamatosan rádiózom, és fellépésekből sincs hiány hála az égnek.:)

Szabi: Max & Sims néven  Mákszem Leventével sokat stúdióztok,hogyan jött a közös munka?

Lauer: A Mákszem Levi már a Lauer & Canard zenékben is igen sokat működött közre Max Williams néven.Nagyon rég ismerjük egymást mivel még anno együtt rádióztunk, és évekkel ezelőtt meg akartuk valósitani a közös munkát, amire igazából most lett ideje  Levinek. A Max & Sims formációval egy még minőségibb hangzásra törekszünk, ami azt hiszem szép lassan be is fog érni.

Szabi: Mikor várható friss megjelenés?

Lauer:  A napokban fog megjelenni egy remixünk amit a Soneecnak készítettünk, illetve folyamatos megjelenések várhatók a Pornostar kiadónál. Nem tétlenkedük,amikor nem fellépés van általában stúdiózunk és csináljuk az új zenéket.

Szabi: Tervek?

Lauer: Folyamatosan készítjük a zenéket, remixeket amikkel nagyobb esetleg major kiadóknál is szeretnénk bekopogtatni, reméljük sikerül. Addig is minden fontos info megkapható a facebook oldalunkon.

Szabi: Köszönöm Krisztián! További sikereket!

Lauer: Köszönöm Szabi! Neked is hasonlókat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában