Helyi közélet

2015.03.06. 16:31

Felsőzsolca: rablógyilkosság, vagy más?

Felsőzsolca - Még nem tudni, mi okozta az otthonában megtalált idős asszony halálát.

Felsőzsolca - Még nem tudni, mi okozta az otthonában megtalált idős asszony halálát.

Felsőzsolcán holtan találtak egy 82 éves nőt, 75 éves húgát megvert állapotban vitték a kórházba.

A környéken élők az eset óta félnek, mert ugyan nem biztos, de attól tartanak, rablótámadás áldozata lett a testvérpár. A rendőrség nyomoz, ám hivatalosan – egyelőre – csak ennyit közölnek az esetről: „a Miskolci Rend­őrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrsére csütörtökön, a délelőtti órákban bejelentés érkezett arról, hogy egy Felsőzsolcán együtt lakó testvérpár idősebb tagjára a helyi gondozószolgálat munkatársa holtan talált rá a családi házban. A 82 éves idős asszony halálának körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják.”

Mint megtudtuk, a családgondozók azért mentek ki a házhoz, mert a testvérpár harmadik napja nem jelentkezett az ebédért. Később, a közelben lakók is megerősítették, hogy pár napja nem tapasztaltak mozgás a háznál, a postaládát sem űrítették ki.

Az utcában lakók abból értesültek a bajról, hogy látták a nagy erővel kivonuló rendőrséget, illetve az érkező mentőt.

Gyakran veszekedtek?

A nyomozók nem akarnak találgatni, végzik a munkájukat, orvosszakértőt is bevontak a halál okának megállapítására, illetve, hogy a testvér sérülései miként keletkezhettek. Ha kihallgatható állapotban lesz, akkor őt is kikérdezik a történtekről. Azt is beszélik, hogy a testvérpár gyakran veszekedett egymással. A fiatalabb az öregséggel együtt járó betegségekben szenvedett. A veszekedések időnként a tettlegességig fajultak. Azt sem tartják hát kizártnak, hogy egy ilyen összetűzés eredménye lehet a tragikus eset. A körülményeinek tisztázása még eltarthat egy darabig.

ÉM-SZB


Felsőzsolca, Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrsére a csütörtök délelőtti órákban bejelentés érkezett arról, hogy egy Felsőzsolcán együtt lakó testvérpár idősebb tagjára a helyi gondozószolgálat munkatársa holtan talált rá a családi házban. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában