Helyi közélet

2015.03.28. 11:39

Élj SZER-telenül!

Berente, Kazincbarcika - „A drogok elleni fellépés a ma teendője a jövő érdekében”- hangsúlyozta Klobusitzky György berentei előadása során.

Berente, Kazincbarcika - „A drogok elleni fellépés a ma teendője a jövő érdekében”- hangsúlyozta Klobusitzky György berentei előadása során.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság által szervezett „A te jövőd, a te választásod! Élj SZER-telenül!” elnevezésű drogprevenciós programsorozat keretében, 2015. március 25-én 14 órától Berentén, a helyi művelődési házban Klobusitzky György, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem nyugalmazott mestertanára tartott rendhagyó drogprevenciós előadást. A szakember az előadóteret diszkónak rendezte be, érzékeltetve a jelenlévő, csaknem 200 fő felső tagozatos diákkal és kíséretükkel azt a légkört, amelyben a kábítószer gyakorta megjelenik. A kétórás műsor színvonalát az előadó zenével, képekkel, füst- és buborékfújó gépekkel tette emlékezetessé.

Klobusitzky György mondandójában hangsúlyozta „a drogok elleni fellépés a ma teendője a jövő érdekében”, ezért rendkívül lényeges a fiatalokat a droghasználat ellen szóló üzenetekkel „beoltani”, hogy egy csábítási helyzetben tudjanak majd nemet mondani.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában