Helyi közélet

2015.03.10. 12:34

Egyelőre csak a megosztás

Mucsony - Virtuális segítséget már kaptak, remélik, eredménye is lesz.

Mucsony - Virtuális segítséget már kaptak, remélik, eredménye is lesz.A vírusfertőzés okozta gerincvelő-gyulladása miatt korán kerekesszékbe kényszerült, fájdalmakkal küszködő Budai Attiláné, Zsóka történetét az Észak-Magyarország március 5-i számában ismertettük. Jót tenne neki egy többhetes kórházi kezelés, de attól tart: az idő alatt a családtagjainak még inkább nélkülözniük kellene. Ezért kért (több év után ismét) segítséget lapunk olvasóitól.

" target="_blank">Egy rövid kis összefoglalót kitettünk az Észak Facebook-oldalára is, amelyet – sok megosztás mellett – több mint 16 ezren néztek meg. Hétfőn rákérdeztünk: vajon a képletes segítség mellett jelentkezett-e valaki kézzelfogható adománnyal. „Egyelőre nem” – volt a válasz. De nyomban hozzátette: „Nagyon reménykedem, elvégre közben volt egy hétvége…”

ÉM-SzK

Kérjük, segítsenek!

Budai Attiláné és családja örömmel fogadna minden segítséget: pénzt, tartós élelmiszereket, takarító- és tisztítószereket, tűzifát.

  • Budai Attiláné címe: 3444 Mucsony, Fő út 19 1/3.
  • Telefon: 20-389-0964.
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában