Helyi közélet

2015.03.20. 20:38

Dráma van! Flashmob volt a Városház téren

Miskolc - Hatvan Fazekas-diák vált ki az utca emberei közül, hogy rövid ritmusjátékkal, mondókázással hívják fel magukra, illetve a Magyar Drámapedagógiai Társaság országos programsorozatára a figyelmet péntek délután 3-kor Miskolcon, a Városház téren.

Miskolc - Hatvan Fazekas-diák vált ki az utca emberei közül, hogy rövid ritmusjátékkal, mondókázással hívják fel magukra, illetve a Magyar Drámapedagógiai Társaság országos programsorozatára a figyelmet péntek délután 3-kor Miskolcon, a Városház téren. Velük egy időben még vagy 20 helyen az országban hasonló villámcsődületet "okoztak" a fiatalok a Gyermek- és Ifjúsági Színjátszók Világnapján. A "Tavaszi zsongás" programsorozat egy hétig tart, zárónapja a Színházi Világnap lesz. Az 1-7. osztályos Fazekas-színjátszókat Király Judit és Kascsák Viktória tanárnők tanították be. Ők tudják, s állítják: a drámapedagógiában nagy fejlesztési lehetőségek rejlenek, amellett, hogy segítséget jelent színházat értő és szerető fiatalok nevelésében.

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában