Helyi közélet

2015.02.24. 14:50

Videó: Útifilm a Kocsonya Farsangról

Miskolc - Vajtó Lacit mint speakert, több alkalommal is felkérték már arra, hogy forgasson le egy-egy turisztikai filmet, így az ő szemszögéből megismerhettük Észak-Ciprust, vagy motoros szánozhattunk Montenegróban. A műsorvezető mielőtt újabb útjára indulna szeretett volna Miskolcról is bemutatni valamit, így a Kocsonya Farsangot vette górcső alá.

Miskolc - Vajtó Lacit mint speakert, több alkalommal is felkérték már arra, hogy forgasson le egy-egy turisztikai filmet, így az ő szemszögéből megismerhettük Észak-Ciprust, vagy motoros szánozhattunk Montenegróban. A műsorvezető mielőtt újabb útjára indulna szeretett volna Miskolcról is bemutatni valamit, így a Kocsonya Farsangot vette górcső alá. A kisfilm bemutatja, milyen hangulatot varázsol a kocsonya ünnep a téli Miskolcra. Egészen furán alakulnak mostanában a nyaralási, kirándulási szokások, hiszen már nem csak az egyhetes tengerparti nyaralások nyújtanak kikapcsolódást, hanem az aktív kirándulásokat is egyre jobban keresik az emberek, főleg ha az nem kerül kisebb vagyonokba. - mondta el portálunknak Laci, aki azt is hozzátette, hogy filmjeivel mindig olyan kirándulást szeretne bemutatni, ami nem elérhetetlen a nagyközönség számára, és soha nem a legnagyobb luxus kategóriát célozza meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában