Helyi közélet

2015.02.27. 09:44

Lakástűz a Hetedik utcában

Miskolc - Kiégett egy lakás a miskolci Hetedik utcában. A tűzben égési sérüléseket szenvedett a lakásban élő nő, lánya pedig füstmérgezést kapott.

Miskolc - Kiégett egy lakás a miskolci Hetedik utcában. A tűzben égési sérüléseket szenvedett a lakásban élő nő, lánya pedig füstmérgezést kapott. A tűz okát szakértők bevonásával vizsgálják.

Súlyosan megégett

A miskolci lakástűz kapcsán egy középkorú nőt súlyos égési sérülésekkel került a megyei kórházba. Testfelületének 30-40 százaléka másod-, illetve harmadfokban megégett, s minthogy légúti égés is felmerült, légútbiztosítással szállították be. Állapotát stabilizálták, s bár közvetlen életveszélyben nincs, az állapota továbbra is súlyos. Jelenleg altatják, lélegeztetik és fájdalmait csillapítják. Előre láthatólag több hetes kezelést igényel - tájékoztatta az Észak-Magyarországot dr. Zámbó Szilvia főorvos, a sürgősségi osztály vezetője péntek délben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában