Helyi közélet

2015.02.12. 11:21

Közlemény - Jobbik: Szövegértési gondok vagy hatalomféltés?

Mezőkövesd - Mezőkövesd polgármesterének elképzelése sincs, miből fogja a város kitermelni a szociális támogatások összegét. Vagy csak képtelen értelmezni az erre irányuló kérdést.

Mezőkövesd - Mezőkövesd polgármesterének elképzelése sincs, miből fogja a város kitermelni a szociális támogatások összegét. Vagy csak képtelen értelmezni az erre irányuló kérdést.A február 3-i képviselő-testületi ülésen egyértelművé vált, hogy a március 1-től életbe lépő új szociális támogatási rendszernek a 75 százalékát Mezőkövesdnek saját zsebből kell finanszíroznia, miközben nemrég az önkormányzatnak azért is hitelt kellett felvennie, hogy a város korábbi kölcsöneit törleszteni tudják. Ezek után adja magát a kérdés: miből lesznek kifizetve a szociális támogatások Mezőkövesden. Fekete Zoltán polgármester mindenkit megnyugtatott, hogy a segély ki lesz fizetve. S hogy miből? Meg lesz oldva. Hangzott a szakmailag alátámasztott válasz, amiből az következik, hogy Mezőkövesd polgármesterének elképzelése sincs arról: hogyan. Pedig a Jobbikot és a mezőkövesdieket ez érdekelné a leginkább.

Fügedi Richárd, a Jobbik mezőkövesdi önkormányzati képviselője


Mezőkövesd - Mezőkövesd politikai életének szereplői új szeleket hoztak a településre. A szél persze senkit nem zavarna, ha nem menetiránnyal szemben fújna, és nem ködösséget hozna. Az önkormányzati testületbe került jobbikos képviselők folyamatosan fújják a magukét a médiában... ferdítéseikkel, a tényszerűséget legkisebb mértékben is nélkülöző állításaikkal szennyezik a köztudatot. Dr. Fekete Zoltán, Mezőkövesd Város Polgármesterének közleménye. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában