Helyi közélet

2015.02.07. 13:27

Interjú: Irie Maffia

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnerei péntek este Jumo Daddy és Columbo, vagyis az Irie Maffia együttes oszlopos tagjai voltak.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnerei péntek este Jumo Daddy és Columbo, vagyis az Irie Maffia együttes oszlopos tagjai voltak.

Szabi: Hogyan éreztétek magatokat a Miskolci Kocsonya Farsangon?

Irie Maffia: Hatalmas köszönet és hála a lelkes miskolci közönségnek, hiszen a koncert végéig kitartott az emberek lendülete és lelkesedése,a nagy hideg ellenére is. Élmény volt nekik zenélni,és reméljük hamarosan újra találkozunk Miskolc... Sosem csalódtunk még az itteni közönségben bármikor is itt voltunk a városban akár más formációval is..

Szabi: Picit ugorjunk vissza az időben, milyen évet zártatok 2014-ben?

Irie Maffia: A tavalyi évünk egy viszonylag klasszikus év volt, a szezonokat csináltuk végig. Tavaszi, nyári fesztivál szezon és az őszi club fellépések töltötték ki a legtöbb időnket. Lemezt nem jelentettünk meg, viszont kijött néhány új számunk és ezeket aztán próbálgattuk tesztelni a koncerteken. A "Tisztelet" c. dalunk Kemonal egy klipes szerzemény volt, valamint szintén 2014-ben jött ki a "Jump Up" c. nóta, amelyek már a 2015-ös nagylemezünk előfutárai voltak. Egyébként úgy vettük észre, hogy a " Nagyon Jó Lesz " nagylemezünk igazán a tavaly nyári szezonra érett igazán be. Valahogy mindig az vehető észre, hogy a lemezek 1 éves csúszással válnak igazán ismertté..

Szabi: Említettétek a közelgő nagylemezt, mit kell tudnunk róla?

Irie Maffia: A megjelenést áprilisra tervezzük tekintettel, hogy 10 éves lesz idén az Irie Maffia, szóval egy jubileumi lemez és egy jubileumi év vár ránk 2015-ben. Frappánsan a lemez címe is "Tíz" lesz, sőt a terveink szerint 10 track fog rajta szerepelni, egy szóval minden a bűvös tízes köré épül.:) Nagyon-nagyon sokrétű a zenekar, így a stílusát tekintve mindenből megtalálható lesz egy picit benne, hiszen nagyon sok inger ér minket, de az Irie hangzás az itt is elég jellemző lesz. Bármit is csinálunk, azért a végén mindig meg lehet róla mondani, hogy ez Irie Maffia. :) Úgy néz ki külföldi közreműködő is lesz az albumon, de ez legyen még meglepetés. A nagylemezt megelőzően viszont jön majd még egy dal, ami szintén klipes zene lesz.

Szabi: Külföld?

Irie Maffia: Ha jönnek konkrét felkérések akkor annak eleget teszünk. Eljutottunk már eddig is nagyon sok helyre, Angliától kezdve Olaszországon át Franciaországig. Úgy néz ki, hogy egy amerikai mini turné is kezd körvonalazódni. Szeretünk játszani más országokban, szóval várjuk mindig a kinti fellépéseket, de nem kevésbé az idei nyarat, hiszen az összes nagy fesztiválon ott leszünk.

Szabi: Köszönöm Srácok és további sikereket nektek!

Irie Maffia: Köszönjük Szabi!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában