Helyi közélet

2015.02.01. 19:09

Interjú: Fundacion

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere egy új generációs lemezlovas Fundacion volt, aki a Nwcc csapat oszlopos tagjaként sok érdekességet elmesélt a miskolci hallgatók számára. Sőt arra is fény derül, hogy szórakozva is lehet segíteni.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere egy új generációs lemezlovas Fundacion volt, aki a Nwcc csapat oszlopos tagjaként sok érdekességet elmesélt a miskolci hallgatók számára. Sőt arra is fény derül, hogy szórakozva is lehet segíteni.

Szabi: Mikor kerültél közel a zenéhez?

Fundacion: A zenéhez szerencsére már gyermekkoromban közel kerültem, édesapámnak köszönhetően, elég fiatalon megismerkedtem a szintetizátor és a gitár hangszeretetével. A billentyűs hangszert nagyon szeretem, a mai napig sokszor felcsendül a szettjeimben. A dj pulttal való első találkozásom körülbelül 2000-es évek elejére tehető, de komolyabban 2005-től foglalkozom ezzel a nem túl egyszerű és hideget-meleget rejtő szakmával. (Diszkográfia: www.mixcloud.com/fundacion)

Szabi: Hogyan indult el az NWCC, mit kell tudnunk róla?

Fundacion: A sikeres rendezvények sorozata tette időről időre ismertebbé a nevemet és rendezvényeinket, melyeken az újszerű friss elektronikus hangzásvilágot ötvöztük a modern látványelemekkel és a folyamatosan újító zenei trendeket nem követni, hanem diktálni kívántuk a kezdetektől. Ezek összessége és a kitartó munkánk gyümölcse, hogy a közönségünk számára kitűzött célunk, a felhőtlen szórakozás a lehetőségeinkhez mérten mindig különleges és maradandó élmény marad számukra.

A Nwcc viszont többek között Miskolcon aktívan kiveszi a részét az állatvédelemből is, hiszen nagyon jó kapcsolat alakult ki a Miskolci Állatsegítő alapítványal (MÁSA). A Kocsonya Farsangon kiegészítő programként (február 7-én) ismét szórakozva segíthetünk az állatvédelemben tevékenykedő szervezetek számára. Hiszen a Belvárosi Ligetben lesz farsangi kutya-gazdi jelmez verseny, adománygyűjtés, örökbefogadás, kutyafotó kiállítás és jótékonysági tombola is.

Szabi: Melyik volt az eddigi legjobb NWCC buli számodra?

Fundacion: Egy bulit nem tudnék kiemelni, mert mindegyiknek meg volt a maga sikere. Leginkább a tóparti rendezvénysorozatunkat emelnénk ki, ami 7 éven keresztül szolgáltatta a minőségi elektronikus zenét és kultúrát havi szinten nyaranta, éjjel és nappal. Az élmény amikor nyár este több száz lelkes fiatalnak zenél az ember a vízparton, örök emlék marad mindig is számomra.

Szabi: Tervek?

Fundacion: az NWCC célja mindig is az volt, hogy a szórakoztatást mindig egy különleges helyszínre varázsolja, különleges kiegészítőkkel. Tervek vannak és lesznek is, amint aktuális lesz elsőként fogjuk elmesélni neked Szabi.

Szabi: Köszönöm a beszélgetést!

Fundacion: Köszönöm Szabi!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában