Helyi közélet

2015.02.06. 11:12

Bővíti regionális logisztikai központját az ingatlankezelő Üvegszikla Kft.

Szikszó, 2015. február 6., péntek (MTI) - Bővíti szikszói regionális logisztikai központját a budapesti központú Üvegszikla Ingatlankezelő Kft., a cég csaknem 400 millió forintot nyert pályázaton a mintegy 1,2 milliárd forintos beruházáshoz - közölte a társaság az MTI-vel.

Szikszó, 2015. február 6., péntek (MTI) - Bővíti szikszói regionális logisztikai központját a budapesti központú Üvegszikla Ingatlankezelő Kft., a cég csaknem 400 millió forintot nyert pályázaton a mintegy 1,2 milliárd forintos beruházáshoz - közölte a társaság az MTI-vel.A tájékoztatás szerint a cég a piaci igények növekedése miatt egy újabb, csaknem 6000 négyzetméter alapterületű raktárépülettel bővíti a 2011-ben átadott szikszói regionális logisztikai központját, amely a Hell Energy palackozó üzemének közvetlen szomszédságában található.

A beruházás a Gazdaságfejlesztési Operatív Program támogatásával valósul meg, az új raktárbázis várhatóan 2015. nyarára elkészül.

A 23 embert foglalkoztató Üvegszikla Kft. 2013-ban 405 millió forint árbevétel mellett 24,6 millió forint eredményt könyvelt el, az elmúlt évi árbevétele már meghaladta a 434 millió forintot.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában