Helyi közélet

2015.02.16. 10:15

Báloztak a vállalkozók Miskolcon

Miskolc - A miskolci Zenepalota dísztermében közös jótékonysági farsangi bált rendezett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (BOKIK) és a Miskolci Lions Clubok szombaton este.

Miskolc - A miskolci Zenepalota dísztermében közös jótékonysági farsangi bált rendezett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (BOKIK) és a Miskolci Lions Clubok szombaton este. A bál hivatalos programjában Bihall Tamás, a BOKIK elnöke és Dr. Parragh László, az MKIK elnöke mondott köszöntőt, majd átadták vállalkozóknak és partnereknek a kamara díjait.

Díjat vehetett át a sárospataki Bömbi 1948 Kft. (a díjat ifj. Szalai András vette át), a Szállás.hu Miskolcról (a díjat Varga Zoltán vette át), cégvezetői díjat kapott Albrecht József, az Albrecht és Fiai Kft. alapítója (Miskolc), míg támogatói díjat kapott Pfliegler Péter, Miskolc alpolgármestere.

A vacsora és a tánc után jótékonysági tombolát rendeztek, melynek bevételét a Vakok- és Gyengénlátók B.-A.-Z. Megyei Egyesülete által szervezett gyereknap támogatására ajánlják fel.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában